8 april 2011: Cedar City (UT) – Las Vegas (NV)

Vanochtend bij het opstaan bleek het dus aardig gesneeuwd te hebben; het was ook koud, maar het had niet gevroren!

P1010820

Vandaag op weg naar Zion, waarna we vanmiddag gelijk doorrijden naar Las Vegas (NV); we zijn nu wel weer toe aan wat beter weer.

Na het onvermijdelijke tanken; deze keer konden we via de CC voor $ 100,00 tanken in plaats van de tot nu toe gebruikelijke $ 75,00

P1010821

Onderweg worden de condities met de mile slechter Geërgerd

Op een gegeven ogenblik was de linker rijbaan absoluut niet meer te berijden en werden er zelfs sneeuwschuivers ingezet!!

P1010822

P1010830

Gelet op de eerdere ervaringen, o.a. op de weg naar Cedar City met rukwinden en sneeuw,  hebben we besloten om Zion voor nu te laten liggen en rechtstreeks naar Las Vegas (NV) door te rijden.

We kunnen in Las Vegas een auto huren en als de regering er op tijd uitkomt met de budgetperikelen, kunnen we van de week altijd nog wel een keertje gaan.

P1010832

P1010844

We hadden gisteren al voor 6 nachten gereserveerd bij Sam’s Town (bedankt voor de tip Rob Knipogende emoticon) en kunnen vanaf 13:00 Pacific Time (9 uur tijdsverschil met Nederland) terecht.

We gebruiken de lunch bij I-Hop en arriveren om 13:30 uur bij de receptie van de campground; dat valt zeker niet tegen Verhitte emoticon

Nadat we de camper op het toegewezen plekje 1262 hebben neergezet, gaan we samen even de boel verkennen.

 

De kosten voor de camping bedragen $ 168,00 voor 6 nachten; WiFi is niet inbegrepen, maar voor $ 19,99 kunnen we een hele week onbeperkt internetten Hardop lachen

We hebben vandaag 178 miles gereden.

Route 8-4-2011

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Route. Bookmark de permalink .

2 reacties op 8 april 2011: Cedar City (UT) – Las Vegas (NV)

  1. Jamie zegt:

    Prachtige foto’s weer van de afgelopen dagen! Wel apart dat jullie in de sneeuw zitten, hier is het volop voorjaar, ben zelfs al verbrand gisteren in de zon! Nou, geniet nog maar van de laatste dagen! groetjes

  2. thuul zegt:

    Tjonge dat lijkt veel op het weer en de weg van 4 jaar gelee naar Mesa Verde. We hebben daar toen wel de mooiste kerstkaart meteen geschoten. Maar ja dat deden jullie al in Bryce met die sneeuw!
    Maar in LV ziet het weer er beter uit en je kan altijd overdekt zitten, maar niet verdwalen in die casino’s he. En adviezen wat ik op mijn verlanglijst kan zetten voor de komende vakantiegangers zijn altijd welkom ( grapje!!)
    fijne week verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s