15 April 2011: Las Vegas (NV) – Houston (TX) – Amsterdam

Dit is, voorlopig, het laatste verslag van onze USA 2011 reis; ik schrijf dit tijdens onze vlucht van Houston (TX) naar Amsterdam en het is 2:50 uur in Nederland.

Het vliegtuig komt, ondanks een vertraging van bijna anderhalf uur, vanwege een defect aan één van de deuren, toch rond 8:30 uur aan op Schiphol.

Vanochtend ging het vertrek gladjes; we zaten om 6:15 uur al buiten op het bankje voor het hotel; de shuttle zou om 7:00 uur Pacific Tijd vertrekken en zo geschiedde Hardop lachen

P1020034

P1020039

We waren binnen 15 minuten op McCarren International Airport en daar begon een spelletje van “You have to be on the 1st floor”; “Oh no, you have to be on the 2nd floor”; “I’m not surte, but you have to be on the 1st floor”’bleek uiteindelijk dat we in een andere vleugel van de terminal moesten zijn om onze bagage in te checken.

Een behulpzame dame van Continental Airways, scande middels een in de hal aanwezige terminal onze paspoorten en vervolgens werden onze boardingpassen geprint.

De koffers werden gelijk gelabeld voor Amsterdam, dus daar hoeven we ons in Houston geen zorgen meer om te maken.

P1020046

We ontbijten op de luchthaven bij Mrs. Field en kunnen keurig volgens schema om 9:00 uur Pacific Time inchecken bij Gate D21; het vliegtuig vertrekt keurig op tijd.

P1020047

Na een probleemloze vlucht, landen we om 14:15 Standard Time in Houston op Bush Airport; we moeten vervolgens naar E20 en dat is helemaal aan de andere kant, maar het gaat heel snel.

P1020053

P1020051

Omdat we dreigen ons middagmaal te missen, eten we nog lekker een goed gevulde sandwich bij Charleys Grilled Subs we hebben net genoeg tijd om hem naar binnen te werken, want het boarden begint al om 14:50 uur.

P1020054

De terugvlucht verloopt verder zonder problemen en om 8:40 uur landen we weer op Schiphol.

P1020056

De bagage is om 9:18 uur eindelijk uitgeladen en we passeren zonder problemen de douane; we zijn weer thuis!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Route. Bookmark de permalink .

Een reactie op 15 April 2011: Las Vegas (NV) – Houston (TX) – Amsterdam

 1. Hallo,

  wat een heerlijke reis. Wat in ieder geval opvalt is de rust overal. Ik kan bijna niet wachten tot wij de tijd hebben om dergelijke trips te kunnen gaan doen 🙂
  Bedankt voor de mooie plaatjes en verhalen, het verhoogt de voorpret bij ons behoorlijk! We tellen af (voor de eerste trip!), nog maar 80 dgn …

  Groet,
  René
  (aka IngeRene, http://belderbos.wordpress.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s